PRIKAŽI BOČNU TRAKU
Cable Clamp stegači

Cable Clamp kablovske stezaljke - jednostavno i efikasno rešenje za organizovanje kablova

U današnje vreme, kablovi su postali neizostavan deo svakodnevnog života. Bilo da se radi o kablovima za struju, internet, televiziju ili druge uređaje, često se dešava da postanu zapetljani i neuredni, što može predstavljati veliki problem. Upravo zato, proizvodi poput Cable Clamp kablovskih stezaljki su postali neophodni u svakoj kući i kancelariji.

Cable Clamp nudi širok spektar kabl-kontrolnih rešenja, uključujući žičane vezice, samolepljive stezaljke, plastične kanale, kuke i nosače, kao i druge proizvode za organizovanje kablova. Svi ovi proizvodi su izuzetno jednostavni za instalaciju i koriste se na različitim mestima, od kućnih kancelarija do fabrika i drugih industrijskih postrojenja.

Jedna od prednosti Cable Clamp kablovskih stezaljki je što mogu biti prilagođene različitim potrebama korisnika. One su dostupne u različitim veličinama i oblicima, što znači da mogu držati različite vrste kablova. Takođe, postoje i različite opcije za pričvršćivanje, uključujući lepljenje, zatezanje i pričvršćivanje na zidove i druge površine.

Ove stezaljke su izuzetno pouzdane i izdržljive. One ne samo da drže kablove na svom mestu, već i štite kablove od oštećenja i habanja. Ovo je posebno važno za kablove koji su izloženi čestim pokretima, vibracijama ili teškim uslovima rada.

Cable Clamp kablovske stezaljke su takođe veoma ekonomične i dugotrajne, što ih čini idealnim izborom za svakog ko traži efikasno i dugotrajno rešenje za organizovanje kablova. Sa širokim izborom proizvoda i prilagođavanjem različitim potrebama korisnika, Cable Clamp je postao lider u industriji kabl-kontrolnih rešenja.

Ukratko, Cable Clamp kablovske stezaljke su jednostavno i efikasno rešenje za organizovanje kablova u bilo kojoj kući ili kancelariji. Sa širokim izborom proizvoda, pouzdanošću i izdržljivošću, ovaj proizvod će vam pomoći da vaši kablovi budu uredno organizovani i zaštićeni.

Cable Clamp Pro®

Kablovski stegači Cable Clamp Pro® su vrhunski alati za upravljanje kablovima za višekratnu upotrebu.

Oni kombinuju sve CCLP030909SE elemente originalnih Cable Clamp® sa inovativnim novim funkcijama kako bi se omogućilo jednostavno korišćenje, višekratna upotreba i robusna kablovska organizaciona rešenja.

Ova naredna generacija funkcioniše po principu "push" dugmeta za otpuštanje, poseduje ručku za nošenje, priključak za kuku D-prsten i otvor za lanac. Patentirani rad zgloba prikladno zauzima otvoren položaj koji omogućava vrhunsku funkcionalnost, u odnosu na konkurente. Izgrađen od polikarbonatnih / ABS polimea i nerđajućeg čelika.

Korisnici smatraju da su ovi proizvodi izuzetno korisni u organizovanju kablova , a psebno kablova koji se koriste u elektronici, elektronskim uređajima, električnim alatima, produžnim kablovima itd. Novi kablovski stegači Cable Clamp Pro® su već u preko 35 miliona primeraka distribuirani za upotrebu u kućama, prodavnicama i kancelarijama.

Trenutno je dostupan u tri pogodne veličine: Mali, srednji i veliki. Svi su dizajnirani da udovolje širokom nizu aplikacija, uključujući organizovanje standardne radne površine računara, preko pakovanje produžnih kablova, itd. 

 

Cable Click®

Mikro i mini Cable Click® su rešenja za upotrebu u domaćinstvima i u profesionalne svrhe i podesiva rešenja za upravljanje kablovima slušalica, punjača, lične elektronike, malih aparata, i sl.

Vrlo su korisni za upotrebu na putu i u kancelarijskim uslovima. Novi kabl Cable Clic® sadrže jednostavan zasun za zaključavanje i oslobađanje koje se lako otvara jednom rukom.

Izrađeni su od izdržljivih polimera, otpornih na UV zrake i nerđajućeg čelika. Cable Clic® okretna ruka se kreće u jedinstvenom luku koji nudi obilan prostor za prikupljanje i otpuštanje kablova. Njegov integrisani "čuvar kablova" pruža pogodnu tačku za kačenje. 

Cable Click® kombinuje dizajn, funkcionalnost i trajnost , tako da je savršen za organizovanje lične elektronike i malih kablova. Micro Cable Clic® je za organizovanje snopova od 13/32 "do 5/8", dok se mini kabl CLIC® kreće od 5/8 "do 1".

Mega Clamp

MEGA Clamp™ zadržava uspešan Cable Clamp® dizajn uz MEGA veličinu!

Ovaj jednostavan organizacioni alat je sjajan za osiguranje namotanih kablova, užadi, pneumatskih i baštenskihcreva. Izgrađen od izdržljivih polimera i nerđajućeg čelika, MEGA Clamp ™ je izuzetno izdržljiv i praktično se zauvek može upotrebiti.

Mega Clamp ™ je izuzetno rešenje za organizaciju i upravljanjem kablovima i crevima!

 

Ponudu Cable Clamp stegača možete videti klikom na link https://lagermarket.rs/collections/cable-clamp
kao i kod nas u našem maloprodajnom objektu na adresi:
Robna kuća Škundrić
Vožda Karađorđa 73, Jakovo.

Dobrodošli,očekujemo Vas!
Robna kuća Škundrić i Lagermarket