PRIKAŽI BOČNU TRAKU
Cable Clamp stegači

Cable Clamp Pro®

Kablovski stegači Cable Clamp Pro® su vrhunski alati za upravljanje kablovima za višekratnu upotrebu.

Oni kombinuju sve CCLP030909SE elemente originalnih Cable Clamp® sa inovativnim novim funkcijama kako bi se omogućilo jednostavno korišćenje, višekratna upotreba i robusna kablovska organizaciona rešenja.

Ova naredna generacija funkcioniše po principu "push" dugmeta za otpuštanje, poseduje ručku za nošenje, priključak za kuku D-prsten i otvor za lanac. Patentirani rad zgloba prikladno zauzima otvoren položaj koji omogućava vrhunsku funkcionalnost, u odnosu na konkurente. Izgrađen od polikarbonatnih / ABS polimea i nerđajućeg čelika.

Korisnici smatraju da su ovi proizvodi izuzetno korisni u organizovanju kablova , a psebno kablova koji se koriste u elektronici, elektronskim uređajima, električnim alatima, produžnim kablovima itd. Novi kablovski stegači Cable Clamp Pro® su već u preko 35 miliona primeraka distribuirani za upotrebu u kućama, prodavnicama i kancelarijama.

Trenutno je dostupan u tri pogodne veličine: Mali, srednji i veliki. Svi su dizajnirani da udovolje širokom nizu aplikacija, uključujući organizovanje standardne radne površine računara, preko pakovanje produžnih kablova, itd. 

 

Cable Click®

Mikro i mini Cable Click® su rešenja za upotrebu u domaćinstvima i u profesionalne svrhe i podesiva rešenja za upravljanje kablovima slušalica, punjača, lične elektronike, malih aparata, i sl.

Vrlo su korisni za upotrebu na putu i u kancelarijskim uslovima. Novi kabl Cable Clic® sadrže jednostavan zasun za zaključavanje i oslobađanje koje se lako otvara jednom rukom.

Izrađeni su od izdržljivih polimera, otpornih na UV zrake i nerđajućeg čelika. Cable Clic® okretna ruka se kreće u jedinstvenom luku koji nudi obilan prostor za prikupljanje i otpuštanje kablova. Njegov integrisani "čuvar kablova" pruža pogodnu tačku za kačenje. 

Cable Click® kombinuje dizajn, funkcionalnost i trajnost , tako da je savršen za organizovanje lične elektronike i malih kablova. Micro Cable Clic® je za organizovanje snopova od 13/32 "do 5/8", dok se mini kabl CLIC® kreće od 5/8 "do 1".

Mega Clamp

MEGA Clamp™ zadržava uspešan Cable Clamp® dizajn uz MEGA veličinu!

Ovaj jednostavan organizacioni alat je sjajan za osiguranje namotanih kablova, užadi, pneumatskih i baštenskihcreva. Izgrađen od izdržljivih polimera i nerđajućeg čelika, MEGA Clamp ™ je izuzetno izdržljiv i praktično se zauvek može upotrebiti.

Mega Clamp ™ je izuzetno rešenje za organizaciju i upravljanjem kablovima i crevima!

 

Ponudu Cable Clamp stegača možete videti i kod nas u našem
maloprodajnom objektu na adresi:
Robna kuća Škundrić
Vožda Karađorđa 73, Jakovo.

Dobrodošli,očekujemo Vas!
Robna kuća Škundrić i Lagermarket