Povraćaj sredstava

 • Odustanak od ugovora

  U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen, u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (originalni račun, uputstvo za upotrebu, itd.). TZR Škundrić je dužna da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema i pregleda proizvoda.

  Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

  Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal u odnosu na poručen. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu i pregledu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu.

 • Procedura za povraćaj sredstava

  Kontaktirajte nas putem telefona na broj 011 8416 075 ili 063 8504 365, ili pošaljite e-mail na adresu prodaja@lagermarket.rs sa podacima RAČUN OTPREMNICE koja je stigla uz robu, Vaš broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun. Čim dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

 • Važne napomene

  - Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.
  - U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Lagermarket internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Svaki paket za zamenu biće poslat o trošku kupca, po ceni jedne poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe City Express. Poštarinu kupac plaća gotovinom kuriru City Express-a koji bude preuzimao robu za zamenu. Robu, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima i/ili prodavcima u našoj internet prodavnici (kontakt podaci gore navedeni), ne možete slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš
S poštovanjem, Lagermarket

Koristimo kolačiće da bismo vama mogli da pružimo što bolje iskustvo na našem sajtu.