Ko smo mi?

...i zašto je dobro da kupujete kod nas
LAGERMARKET je moćna i savremena platforma za internet prodaju koja je u vlasništvu firme Radomir Škundrić - preduzetnik, TRGOVINSKO ZANATSKA RADNJA ŠKUNDRIĆ, JAKOVO. Naša robna kuća već 20 godina uspešno posluje kao trgovina na veliko i malo nudeći svojim kupcima asortiman od preko 40.000 artikala sortiranih u 30 raznovrsnih kategorija. Zahvaljujući ogromnom izboru kvalitetnih proizvoda od renomiranih proizvođača, kao i ljubaznoj i ažurnoj usluzi, stekli smo poverenje velikog broja potrošača.

Kako bismo našim cenjenim potrošačima značajno olakšali proces kupovine i dostavili proizvode u što širem radiusu, odlučili smo da se aktivno i profesionalno uključimo i u prodaju putem interneta.

O nama

Usled razvoja posla i osluškivanja potreba kupaca, prva radnja sa gvožđarskom robom otvorena je 2000. godine u objektu površine 50m2 u Jakovu. Kako su se poboljšala kretanja na tržištu, preduzeće Škundrić robne kuće je svake godine sve više napredovalo i širilo svoje kapacitete, pa već 2005. godine širi postojeće objekte. Od 2005. godine asortiman u maloprodajnom objektu se proširuje i na prodaju bele tehnike.

R.K. Škundrić je za 15 godina postojanja izgradio maloprodajni objekat od 800m2 i magacinski prostor od ≈2.000 m2 , čime je postao prepoznatljiv brend i omiljeno mesto kupovine na teritoriji opštine Surčin. Zbog prepoznatljivostii pozicije koju robna kuća Škundrić ostvaruje na tržištu, ovaj maloprodajni lanac ce i dalje nastaviti svoj razvoj i uspešno pružati usluge svim potrošačima.

Pored širokog asortimana gvožđarske robe, boja, lakova, alata, elektromaterijala i rasvete, u našim maloprodajama može se pronaći i veliki izbor proizvoda poznatih proizvođaća bele tehnike i audio video tehnike kao što su Gorenje, Philips, Braun, Favorit, Rowenta, Vox, Vivax. Takođe, zastupljen je program laminata, vrata kao i keramičkih pločica renomiranih proizvođača. U okviru naše firme nalazi se proizvodni pogon za praškaste materijala – Kron Baustoffe.