Dostava

 • Lokacije

  Standardne pošiljke isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe DExpress
  ili našim prevoznim sredstvom, na način kako je to definisano na strani Dostava. 
  Kabaste pošiljke i građevinski materijal, koji nismo u mogućnosti da šaljemo kurirskim službama,isporučujemo u roku od 6 radnih putem našim prevoznim sredstvom,
  na način kako je to definisano na strani Dostava
  Kabaste pošiljke i građevinski materijal koji dostavljamo našim prevoznim sredstvom, dostavljamo na teritoriji beogradskih opština:
  Surčin, Zemun, Novi Beograd i u užem delu Beograda, po dogovoru sa kupcem.
  Napomena: naš dostavljač je u obavezi da dostavi robu samo do navedenog broja ulice, odnosno, nije u obavezi da unosi robu u vaš stan, kuću, da penje robu na sprat, i sl. Istovar robe morate sami da organizujete.

 • Rok isporuke

  Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme ZAVRŠI KUPOVINU, Vaša porudžbina ulazi u status obrade.
  Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, stići će obaveštenje o uspešnoj kupovini. Period realizacije porudžbine je najčešće 1-2 radna dana (dani vikenda se ne računaju). Od tog trenutka rok isporuke je 1-4 radna dana (dani vikenda se ne računaju). Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti u određenim situacijama da vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka, o čemu ćete biti obavešteni. U slučaju nejasnoća, ili bilo kakvih problema, ili pitanja vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

 • Preuzimanje pošiljke

  DExpress kuriri (naši spoljašnji saradnici koji vrše dostavu u naše ime) pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17h svakog radnog dana (vikendom ne vrše isporuku). Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama.
  Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj 011 8416 075 ili 063 8504 365 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon, broj porudžbine) na adresu prodaja@lagermarket.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

  Standardne pošiljke isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe DExpress ili našim prevoznim sredstvom,
  na način kako je to definisano na strani Dostava.
  Kabaste pošiljke i građevinski materijal, koji nismo u mogućnosti da šaljemo kurirskim službama,isporučujemo u roku od 6 radnih putem našim prevoznim sredstvom,
  na način kako je to definisano na strani Dostava
  Kabaste pošiljke i građevinski materijal koji dostavljamo našim prevoznim sredstvom, dostavljamo na teritoriji beogradskih opština: Surčin, Zemun, Novi Beograd i u užem delu Beograda, po dogovoru sa kupcem.
  Napomena: naš dostavljač je u obavezi da dostavi robu samo do navedenog broja ulice, odnosno, nije u obavezi da unosi robu u vaš stan, kuću, da penje robu na sprat, i sl. Istovar robe morate sami da organizujete.

   

 • Cena isporuke

  Cena isporuke za pošiljke koje se šalju kurirskim službama je 400,00 RSD sa PDV-om.

  Minimalna vrednost porudžbine na www.lagermarket.rs iznosi 299,00 RSD, odnosno ukupno sa cenom isporuke 699,00 RSD.

  Za kabaste pošiljke i građevinski materijal, koji nismo u mogućnosti da šaljemo kurirskim službama,a koje isporučujemo našim prevoznim sredstvom,
  na način kako je to definisano na strani Dostava, cena dostave je 1.200 RSD sa PDV-om.

 • Važna napomena

  Kabaste pošiljke i građevinski materijal koji dostavljamo našim prevoznim sredstvom, dostavljamo na teritoriji Beogradskih opština: Surčin, Zemun, Novi Beograd i u užem delu Beograda, po dogovoru sa kupcem.

  Ukoliko ste pri kupovini odabrali za način plaćanja pouzeće, prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem Lagermarket internet prodaje, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu, u dinarskoj valuti, na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koja Vam donosi pošiljku, ili našem dostavljaču u gotovom novcu, za pošiljke koje vršimo našim prevoznim sredstvom, kako je navedeno na stranici Dostava.

  Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe, a stići će Vam i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

 • Važna napomena

  Potvrdom porudžbine, odnosno, klikom na dugme ZAVRŠI KUPOVINU, saglasni ste sa uslovima dostave.

Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš LAGERMARKET tim.

Koristimo kolačiće da bismo vama mogli da pružimo što bolje iskustvo na našem sajtu.