• Lokacije

  Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe City Express

 • Rok isporuke

  Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme Završite porudžbinu, Vaša porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, stići će obaveštenje o uspešnoj kupovini. Period realizacije porudžbine je najčešće 1-2 radna dana (dani vikenda se ne računaju). Od tog trenutka rok isporuke je 1-4 radna dana (dani vikenda se ne računaju). Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti u određenim situacijama da vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka, o čemu ćete biti obavešteni. U slučaju nejasnoća, ili bilo kakvih problema, ili pitanja vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

 • Preuzimanje pošiljke

  City Express kuriri (naši spoljašnji saradnici koji vrše dostavu u naše ime) pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17h svakog radnog dana (vikendom ne vrše isporuku). Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama.

  Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj 011 8416 075 ili 063 8504 365 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon, broj porudžbine) na adresu prodaja@lagermarket.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

 • Cena isporuke

  Isporuka za sve porudžbine preko 5.000,00 RSD je besplatna. Za porudžbine koje su manje od tog iznosa, cena isporuke je 300,00 RSD sa PDV-om.

  Minimalna vrednost porudžbine na www.lagermarket.rs iznosi 299,00 RSD, odnosno ukupno sa cenom isporuke 599,00 RSD.

   - Ukoliko ste pri kupovini odabrali za način plaćanja pouzeće, isporuku plaćate prilikom preuzimanja pošiljke zajedno sa robom direktno kuriru gotovinom.

  Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe, a stići će Vam i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

 • Važna napomena

  Potvrdom porudžbine, odnosno, klikom na dugme Završite porudžbinu, saglasni ste sa uslovima dostave.

Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš
S poštovanjem, Lagermarket