PRIKAŽI BOČNU TRAKU
Drina plastika

Drina plastika je jedan od vodećih proizvođača plastičnih proizvoda za domaćinstvo u Srbiji. Nalazi se u Novoj Pazovi i ima široku paletu proizvoda za različite namene.

Jedan od najpopularnijih proizvoda koje proizvodi Drina plastika su plastične kutije za hranu. Ove kutije su idealne za čuvanje hrane u frižideru ili za poneti u kancelariju ili školu. One su izrađene od visokokvalitetne plastike koja je otporna na toplotu i ne propušta vodu, tako da hrana ostaje sveža i ukusna.

Pored kutija za hranu, Drina plastika takođe proizvodi plastične kutije za odlaganje. Ove kutije su veoma praktične za skladištenje stvari poput odeće, obuće, igračaka, knjiga i drugih predmeta. One su dostupne u različitim veličinama i oblicima, tako da se lako mogu prilagoditi svakom prostoru.

Plastične činije su takođe popularan proizvod Drina plastike. One su idealne za serviranje hrane i mogu se koristiti i za čuvanje hrane u frižideru. Ove činije su izrađene od kvalitetne plastike koja je otporna na lomljenje i grebanje.

Plastične korpe za veš su još jedan proizvod Drina plastike. One su veoma praktične za organizovanje veša i mogu se koristiti za sortiranje prljavog veša, kao i za skladištenje čistog veša. Ove korpe su izrađene od kvalitetne plastike koja se lako čisti i ne skuplja prašinu.

Drina plastika takođe proizvodi plastične čaše i tanjire za različite prilike. Ove čaše i tanjiri su izrađeni od kvalitetne plastike koja se ne lomi lako, tako da su idealni za upotrebu na otvorenom ili za decu. Oni su takođe dostupni u različitim bojama i dezenima, tako da se lako mogu uklopiti u bilo koji ambijent.

Plastične poslužavnici su još jedan od najprodavanijih proizvoda koji proizvodi Drina plastika. Oni su praktični za serviranje hrane na zabavama i okupljanjima. Ovi poslužavnici su izrađeni od kvalitetne plastike koja se lako čisti i može se koristiti više puta.

Plastične fioke su jedan od najpopularanijih proizvoda Drina plastike. One su idealne za organizovanje stvari u kući, kancelariji ili radionici. Ove fioke su izrađene od kvalitetne plastike koja je otporna na habanje i može se koristiti dugi niz godina, a uz to su vrlo modernog dizajna, koji će se uklopiti u svaki dom ili kancelarijski prostor.

Ponudu plastike možete videti klikom na link
ili kod nas u našem maloprodajnom objektu na adresi:
Robna kuća Škundrić
Vožda Karađorđa 73, Jakovo.
Dobrodošli,očekujemo Vas!
Robna kuća Škundrić i Lagermarket

 

TAGOVI: