PRIKAŽI BOČNU TRAKU
Milwaukee Tool alati
Milwaukee Tool je vodeći proizvođač električnih alata za teške uslove rada, pribora i ručnih alata za profesionalne korisnike širom sveta.

Otkako je kompanija počela 1924. godine, Milwaukee Tool je predvodio industriju i po izdržljivosti i po performansama.
Sa nepokolebljivom posvećenošću zanatstvu, Milwaukee Tool nastavlja da vodi sa fokusom na pružanju inovativnih rešenja specifičnih za trgovinu.

Bilo da se radi o njihovom liderstvu u LITIJUM-ION tehnologiji, kao što se vidi u sistemima M12™, M18™ i M28™, dodacima koji štede vreme ili inovativnim proizvodima za ručne alate, Milwaukee je posvećen isporučivanju stalnog niza naprednih rešenja za zanate koji nude povećanu produktivnost i neuporedivu izdržljivost.

Da uradi ovo, Milwaukee odvaja vreme da radi rame uz rame sa pravim majstorom kako bi razumeo zahteve radnog mesta koje se stalno menja i kako najbolje mogu da isporuče rešenja koja pomažu korisniku da radi brže i pametnije.Milwaukee Electric Tool je podružnica kompanije Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI)

Osnovan 1985. godine, TTI je vodeći prodavac, proizvođač i dobavljač proizvoda za poboljšanje doma i negu podova, koji zapošljava preko 20.000 ljudi širom sveta.

TTI-jev globalni portfolio brendova uključuje Ryobi®, Milwaukee® i AEG® električne alate, Homelite® i Ryobi® spoljnu električnu opremu i Dirt Devil® i VAX® uređaje za negu podova.

Ponudu Milwaukee alata možete videti i kod nas u našem
maloprodajnom objektu na adresi:
Robna kuća Škundrić
Vožda Karađorđa 73, Jakovo.

Dobrodošli,očekujemo Vas!
Robna kuća Škundrić i Lagermarket

TAGOVI: